Μια συνάντηση που θα μπορούσε να είναι και η τελευταία, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή, 14/05) στα Σπάτα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, επιθεώρησε την πορεία των εργασιών στο νέο γήπεδο και στη συνέχεια «απομονώθηκε» με τον Ισπανό προπονητή στο γραφείο του Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος δεν βρισκόταν εκεί.

Με δεδομένο ότι από τη Δευτέρα (17/05) παίκτες και προπονητές θα βρίσκονται σε άδεια, η σημερινή συνάντηση περιλάμβανε σίγουρα και κάποιου είδους αποχαιρετισμό. Ήταν «εις το επανιδείν» ή είχε να κάνει γενικότερα με το μέλλον του Μανόλο;

Από την ΑΕΚ το θέμα της αναζήτησης νέου προπονητή δεν έχει διαψευστεί, ωστόσο η τελευταία επίσημη θέση ήταν να πέσουν οι τόνοι μέχρι να τελειώσει η σεζόν, χωρίς να αναπαράγονται φήμες και να οργιάζει η «προπονητολογία».

* Στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για το Euro βρίσκεται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Αυτό σημαίνει ότι ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα παραμείνει stand by ακόμα κι αν αποκλειστεί από την αποστολή που θα ανακοινωθεί την Τρίτη 18 Μαϊου. Επίσης, στην εθνική Ρουμανίας για τα φιλικά με τη Γεωργία (2/6) και την Αγγλία (6/6) κλήθηκε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ