Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχαν καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τις ποινές που τους είχε επιβάλει το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League μετά την αναμέτρηση με τον Άρη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τότε, ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός μήνα και πρόστιμο 10.000 ευρώ. Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και στον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 23.500 ευρώ. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι τρεις… τιμωρημένοι προσέφυγαν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία ωστόσο απέρριψε την έφεσή τους.

Η σχετική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση των 1) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) Δημητρίου Μελισσανίδη και 3) Ιωάννη Παπαδόπουλου κατά της υπ΄ αριθμ. απόφασης 171/2021 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».