Σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, για την συμπεριφορά του Κώστα Φορτούνη, αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ που σημείωσε στο κυριακάτικο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-1) είναι αποφασισμένη να προχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εφ΄ όσον τελικά η ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρήσει στην συγκεκριμένη ενέργεια, ο διεθνής «ερυθρόλευκος» κινδυνεύει με αποκλεισμό από μία έως δύο αγωνιστικές.

Όλα «ΟΚ» ανάμεσα σε Μπακάκη, Φορτούνη

Ένα «like» στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης «άναψε το φυτίλι» στις σχέσεις Μιχάλη Μπακάκη με Κώστα Φορτούνη. Αφορμή στάθηκε ένα χυδαίο σχόλιο για την οικογένεια του αρχηγού του Ολυμπιακού, μέσα στο επαγγελματικό προφίλ του Μπακάκη στο Instagram.

Ωστόσο, τα like γίνονται αυτόματα σε όλα τα σχόλια από την εταιρεία που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο προφίλ ως «επαγγελματικό». Μόλις το συνειδητοποίησε, ο Μπακάκης έδωσε εντολή να «κατεβεί» αμέσως το σχόλιο, επικοινώνησε με τον Φορτούνη και το θέμα έληξε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή παρεξήγηση.

Τη νομική οδό θα ακολουθήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ και για τα λεγόμενα Κούγια

Οσον αφορά την επίθεση που εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, «στην ΠΑΕ ΑΕΚ… γελάνε με τον γνωστό ποινικολόγο και διευκρινίζουν ότι όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις η ΑΕΚ θα ακολουθήσει τη νομική οδό και με καταγγελία στα αρμόδια όργανα για όλα αυτά τα μυθεύματα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ