Οριστικά το Σάββατο (6/5) στις 20:30 όπως αρχικά είχε αποφασιστεί θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Όπως προέκυψε από τη σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε να μην αλλάξει η ημερομηνία τέλεσης του τελικού, παρά τα όσα προβλήματα έχουν εμφανισθεί στο Πανσελλανικό στάδιο και το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού που προέκυψε το πρωί. Οι αρμόδιοι που επιβλέπουν τις εργασίες, είχαν εντοπίσει προβλήματα στις κάμερες, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, στα καθίσματα (σπασμένα) αλλά και στο ασύρματο ίντερνετ (wifi).

 

Ο Κομίνης διαιτητής στον τελικό

Ο Γιώργος Κομίνης (του συνδέσμου Θεσπρωτίας) ορίστηκε διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (6/5) στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει έναν τελικό.

Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών). Επιπρόσθετοι βοηθοί ορίστηκαν οι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), ενώ παρατηρητής του τελικού θα είναι ο Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ