Στην Αθήνα αναμένεται ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά από 1,5 μήνα παραμονής στην πατρίδα του.

Ο Πορτογάλος είχε φύγει στις 2 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν την επιβολή περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία με δικό του γιατρό. Η πανδημία τον κράτησε όλο αυτό το διάστημα στην Πορτογαλία, όμως επικοινώνησε σήμερα με τον Ίλια Ίβιτς και λήφθηκε η απόφαση να επιστρέψει την Κυριακή.

Είναι ενήμερος για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει με αυστηρό κατ΄οίκον περιορισμό για 14 ημέρες όπως όλοι όσοι προέρχονται από το εξωτερικό. Σκοπός είναι να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τυπικές διαδικασίες όταν θα ανοίξει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ώστε να ενταχθεί κι ο Ολιβέιρα απευθείας στο προπονητικό πρόγραμμα.

* Σύσκεψη του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ διεξήχθη στα γραφεία της «Σπύρου Λούη» σχετικά με την έφεση που θα κατατεθεί στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, κατά των ποινών που αφορούν τον ημιτελικό κυπέλλου με τον ‘Αρη.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης έχει πολλά κενά και ως προς τον οκτάμηνο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη και ως προς την τιμωρία έδρας με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. «Όπλο» της ΑΕΚ είναι ότι καμία από τις δύο αποφάσεις δεν στηρίζεται στο φύλλο αγώνα των διαιτητών ή στις εκθέσεις παρατηρητή και Αστυνομίας.

* Ξεκίνησε ξανά η διάθεση της φανέλας ειδικού σκοπού που εξαντλήθηκε σε πρώτη φάση. Οι παραγγελίες συνεχίζονται μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ