Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη έχει η ΠΑΕ ΑΕΛ, στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο.

Ωστόσο, μολονότι αρχικά διέρρευσε από επίσημα χείλη πως «... δεν αναζητούμε δικαιολογίες ή άλλοθι» και ότι απλώς υπάρχει δυσαρέσκεια για ένα φάουλ (χέρι) που προηγήθηκε του πρώτου γκολ του Ατρομήτου, αμέσως μετά ακολούθησε ανακοίνωση-φωτιά από την ΠΑΕ!

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την αγωνιστική τους προσπάθεια. Όσο για το νέο αστέρι της εξυγίανσης, κ.Κομίνη, θα ασχοληθούμε από αύριο, αφού πρώτα πληροφορηθούμε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ.Μπίκα. Όπως έχουμε κάνει γνωστό κατά την τελευταία συνεδρίαση της Super League, η ΑΕΛ, όταν πέφτει θύμα δόλιων συμπεριφορών, θα προσφεύγει στο νόμο. Ειδικά στην φάση του πρώτου γκολ των αντιπάλων μας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος, καθώς ο διαιτητής ήταν μπροστά στην παράβαση. Παραμένει λοιπόν μόνο ο δόλος! Λεπτομέρειες, όπως προείπαμε, από αύριο…»

Γίνεται κατανοητό λοιπόν πως η ανακοίνωση δεν παραπέμπει σε απλή δυσαρέσκεια, ενώ η αναφορά σε «δόλο» δείχνει ότι οι «βυσσινί» θεωρούν τον διαιτητή υπεύθυνο –έως ένα βαθμό- για την ήττα (1-2).

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ eurokinissi