Συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη (8/6) το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Αν και δεν υπήρξαν εξελίξεις αναφορικά στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε ομόφωνα την εισήγηση προς την ΕΠΟ για τη διατήρηση των ποινών επί της μη αδειοδότησης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, η Super League θα προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενώ θα διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League. Επιπλέον, εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των πέντε αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των εννέα αναπληρωματικών στους πάγκους και για την επόμενη σεζόν. Τέλος, πραγματοποιήθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους της Super League.

Αναλυτικά:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους του συνεταιρισμού.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως η Super League προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξουν όλες οι ομάδες το Missing Alert App του «Χαμόγελου του Παιδιού», μέσω σχετικών ανακοινώσεων (π.χ. ανακοινώσεις μετεγγραφών, εικαστικές εφαρμογές ΠΑΕ-Μελών Super League κ.λπ.).

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ