Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε με δηλώσεις του στα λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το ματς στην Τρίπολη: «Δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Προηγηθήκαμε και είχαμε σε όλο το ματς την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο τελευταίο τρίτο που θα μας έδινε παραπάνω ευκαιρίες. Οι τοποθετήσεις μας δεν ήταν αυτές που θέλαμε αλλά δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη και να δεχθούμε τέτοια γκολ. Ουσιαστικά ήταν σαν να αδικήσαμε τον εαυτό μας χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του Αστέρα αλλά κάναμε σοβαρά λάθη»

Για τους αγώνες που η ομάδα του είχε μείνει πίσω στο σκορ: «Είμαι σίγουρος πως θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μας έλειπε η ταχύτητα στις φάσεις στην επίθεση».

Για το γεγονός πως δεν νικάει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας: «Πολλές φορές εξαρτάται από το ίδιο παιχνίδι. Όμως αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σκεπτικό και πιστεύω πως θα φανεί αυτό στη συνέχεια».