Επίσημη μορφή πήρε η συνεργασία της ΑΕΚ με το Νίκο Κωστένογλου, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει –για τρίτη φορά- τη συνεργασία με τον 49χρονο προπονητή. Βοηθός του θα είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος, συνεπώς στο «τιμόνι» της ΑΕΚ θα βρίσκεται το δίδυμο που καθοδήγησε την Κ19 του συλλόγου τους τελευταίους τέσσερις μήνες της περσινής σεζόν. Επίσης, επιστρέφει ως γυμναστής ο Παναγιώτης Βούλγαρης, ο οποίος είχε ακολουθήσει τον Γκουστάβο Πογέτ στην Κίνα όταν ο τελευταίος έφυγε από την ΑΕΚ το 2016.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ