Στις αλλαγές του φετινού πρωταθλήματος εστίασε ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, στο πλαίσιο της κλήρωσης για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Ο παράγοντας της Λίγκας αναφέρθηκε στις καινοτομίες που εισάγονται από φέτος και στις δράσεις της διοργανώτριας αρχής για να μπει το πρωτάθλημα στην καθημερινότητα του Έλληνα φίλαθλου.

«Πριν λίγους μήνες προσπαθήσαμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Θεσπίσαμε τους αγώνες κατάταξης, που αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία. Θέλαμε στρατηγικά να χτίσουμε μια νέα πραγματικότητα γύρω από το ποδόσφαιρο. Στη δική μας λογική το άθλημα παίζεται κάθε μέρα, από κάθε άνθρωπο, σε κάθε γωνιά της Γης. Με βάση την τεχνολογία, αποφασίσαμε στην υλοποίηση δράσεων που θα βάλει τη Super League στην καθημερινότητά μας», υπογράμμισε ο κ. Λυσάνδρου.

Και συνέχισε: «Θα αλλάξει η ιστοσελίδα της Λίγκας, θα αξιοποιηθεί το κανάλι στο YouTube, θα χρησιμοποιηθούν πιο πρακτικά τα social media και θα κάνουν το πρωτάθλημά μας εμπειρία. Μέσω υπολογιστή θα καταρτιστεί το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς. Φέτος υπάρχει προγραμματισμός από την 1η ως την τελευταία αγωνιστική και αυτό γίνεται επίσης για πρώτη φορά. Εύχομαι σε όλους μια καλή σεζόν με έντονα συναισθήματα και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI