Στον Ολυμπιακό ανήκει επισήμως ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα παραμείνει στην Γκαζελέκ Αζαξιό μέχρι το τέλος της σεζόν, υπό μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους». Η γαλλική ομάδα ήταν αυτή που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 23χρονου κεντρικού αμυντικου στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Ουσεϊνού Μπα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση της Γκαζελέκ Αζαξιό αναφέρεται: «Ο Ουσεϊνού Μπα, αμυντικός της Γκαζελέκ από το καλοκαίρι του 2017, υπέγραψε σήμερα τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, θα παραμείνει στην ομάδα ως δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η απόκτηση του Μπα αποτελεί κίνηση για το μέλλον, με τους «ερυθρόλευκους» να επικεντρώνονται στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φράνκο Σολδάνο. Απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να «κλείσει» ο Ολυμπιακός την πρώτη του επιλογή για την ενίσχυσή του στη γραμμή κρούσης και πρώτο στόχο του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ανάμεσα στους επιθετικούς που είχαν προταθεί στην ομάδα του Πειραιά ήταν ο 33χρονος επιθετικός της Τραμπζονσπόρ, Μπούρακ Γιλμάζ.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ