Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Ξάνθη και μετά το ισόπαλο 1-1 είχε αρκετά να καταγγείλει. Σε δηλώσεις του στην NOVA υπογράμμισε: «Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα, έβλεπα πολλά περίεργα με τη διαιτησία και τους παράγοντες. Μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει τη 2η αγωνιστική και τα κατήγγειλα.
Φέτος, βιαζόμασταν να ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε.
Σήμερα δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι και μία αποβολή και αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ και μας ισοφάρισε.

Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός ότι «αυτό που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα», εγώ του λέω ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει το 8ο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός και να πάει καλά στο Champions League.
Σήμερα, παρά τα περίεργα που είδαμε, μπορούσαμε να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώ και να το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας, ότι το 8ο συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να νικήσουμε. Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ