Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες τον Παναιτωλικό, καθώς η ΠΑΕ από το Αγρίνιο γνωστοποίησε σήμερα (28/10) τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο. Ο 51 ετών τεχνικός «πλήρωσε το μάρμαρο» για την κακή εκκίνηση της ομάδας στη σεζόν, αφού οι «κυανοκίτρινοι» μετρούν τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε έξι αγωνιστικές. Έτσι, οι διοικούντες τον Παναιτωλικό αποφάσισαν το «διαζύγιο» με τον Χάβο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για τρίτη φορά από το «τιμόνι» της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε τον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο του 2013 και τον οδήγησε στην άνοδο στη Super League, ενώ παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία έως το τέλος της σεζόν 2014-15. Επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 για να διαδεχθεί τον Γιάννη Ματζουράκη, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 αντικατέστησε τον Λουίς Κάστρο στο «τιμόνι» του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ