Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τη συνομιλία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, μεταξύ του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη και του αρχιδιαιτητή, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη κάνει λόγο για σύστημα που εγκληματεί σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι «πράσινοι» αναρωτιούνται εάν η Πολιτεία, η ΕΠΟ και η δικαιοσύνη θα επιληφθούν και τονίζουν ότι θα ακολουθήσουν κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να υπάρξει κάθαρση στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι» έχει ως εξής:
«Σήμερα αποκαλύφθηκαν οι διάλογοι του Σάββα Θεοδωρίδη (σ.σ. αντιπρόεδρος ΟΣΦΠ) με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη (σ.σ. πρόεδρος Επιτροπής Διαιτητών). Ο Θεοδωρίδης μεταφέρει ωμά και απροκάλυπτα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποφασίσει να εγκρίνει την ανέλιξη του Σωμαρακάκη στην θέση που κατέχει σήμερα στα ανώτατα διαιτητικά κλιμάκια. Σαν η ΕΠΟ να είναι το μαγαζάκι τους. Ο δε Σωμαρακάκης ευχαριστεί με τρόπο δουλικό για την χάρη που του κάνουν τα αφεντικά του ποδοσφαίρου. Η έννοια της νομιμότητας, στην περίπτωση αυτή, βιάζεται βάναυσα. Κάθε σχόλιο είναι περιττό.
Αναρωτιόμαστε μόνο:
-Η Δικαιοσύνη και μάλιστα η αθλητική σκοπεύει να κινηθεί;
-Η ΕΠΟ σκοπεύει μήπως να ζητήσει παραίτηση Σωμαρακάκη για αυτά τα αίσχη;
-Ο ευαίσθητος περί τα ποδοσφαιρικά κ. υφυπουργός Σταύρος Κοντονής, σκοπεύει να παρέμβει, ή ασχολείται μόνον όταν πρόκειται να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό;
Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε για να φτάσει αυτή η υπόθεση σε κάθαρση. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός έχει υποστεί τεράστια ζημιά σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο από τους απαράδεκτους Σωμαρακάκηδες και το σύστημα που εγκληματεί εις βάρος του ποδοσφαίρου. Πόσο μάλλον που κανείς δεν συγκινήθηκε όταν ο Παναθηναϊκός είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα για την προκλητική τοποθέτηση του κυρίου αυτού στο κρίσιμο πόστο
».

ΠΗΓΗ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπυρίδων Αμπελάκης