Για την προσεχή Παρασκευή (22/10) κλήθηκε σε απολογία ο Παναθηναϊκός από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

Η δίωξη αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικές. 

Όπως ανακοίνωσε η Super League άμεσα θα προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία μετά την πειθαρχική δίωξη, καθώς αύριο θ’ απολογηθεί η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ομάδα: Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων,

καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»»

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΣΑ