Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ με 2-0, ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε πως είναι αρκετά ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

Μεταξύ άλλων, ο Ρουμάνος προπονητής ανέφερε πως η προσπάθεια των παικτών του ήταν πολύ καλή και δήλωσε πως πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Έκαναν εκπληκτική προσπάθεια οι παίκτες μου. Στην Τρίπολη και το Αγρίνιο είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλους αντιπάλους, σήμερα ήταν ένα άλλο είδους παιχνιδιού. Σήμερα ναι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο».

Για το πόσο σημαντικό είναι το χειροκρότημα του κόσμου δήλωσε:

«Όλα είναι σημαντικά και το σημαντικότερο όλων είναι να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή. Θα υπάρξουν καλά παιχνίδια και παιχνίδια που δεν θα παίξουμε τόσο καλά όμως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα παρά την πίεση».

Για τον Βαρέλα και αν του προκαλεί ανησυχία ο τραυματισμός του είπε:

«Ανησυχώ για τον Βαρέλα. Όμως έχουμε παίκτες που έχουν τις ικανότητες και την ποιότητα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να κάνουν αυτό που γνωρίζουν».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης