Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων που σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η αποστολή της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο, μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ωνάσειο, η ευχή όλων ήταν η γρήγορη ανάρρωσή τους και να επιστρέψουν όσο το δυνατό γρηγορότερα στα σπίτια τους. Στον όροφο που βρίσκεται το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα θα τοποθετηθεί η φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες.

7899

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που κάποιος σύλλογος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

Στο τέλος της επίσκεψης δηλώσεις έκαναν ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος και ο αρχηγός Φανούρης Γουνδουλάκης.

Γιώργος Παράσχος: «Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κέντρου που μας επέτρεψε να βρεθούμε κοντά σε αυτά τα παιδιά και να μοιράσουμε χαρά. Εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά και να επιστρέψουν σπίτια τους. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί βρήκα και κάποιον παλιό συμπαίκτη που έχει την κορούλα του εδώ. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε ένα τόσο σημαντικό νοσοκομείο που αποτελεί πρότυπο για όλα τα Βαλκάνια. Εύχομαι από την καρδιά μου, περαστικά σε όλα αυτά τα παιδιά”.

Φανούρης Γουνδουλάκης: Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά. Ομως να ξέρετε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις και εμείς παίρνουμε διπλή χαρά και διπλή δύναμη από αυτά. Γιατί βλέπουμε τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν στον κόσμο. Το ποδόσφαιρο δεν ζει μέσα σε μια γυάλα. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Χαρήκαμε πολύ και πήραμε δύναμη. Εύχομαι ο Χριστός να τους δίνει δύναμη και υπομονή και σε αυτά και στους δικούς τους ανθρώπους. Και βέβαια στους γιατρούς που έχουν ένα πολύ σημαντικό έργο να επιτελέσουν. Και βλέπετε ότι αυτό που λέμε όλοι να έχουμε την υγεία μας, πόσο σημαντικό είναι και όχι κοινότυπο”.

Εκ μέρους των ιατρών του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου δηλώσεις έκανε ο κ.Γιάννης Κριαράς: Τέτοιες επισκέψεις βοηθούν ιδιαίτερα τα παιδιά στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς τους δίνουν χαρά και κουράγιο στην δική τους “μάχη”. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευαισθητοποιείται και στο κοινωνικό κομμάτι και όχι μόνο στο αθλητικό. Υπάρχει αρκετός χώρος για ανάλογες κινήσεις και ελπίζω να σας ακολουθήσουν και άλλες ομάδες”.

7781

7741

7799

ΠΗΓΗ: fcplatanias.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: fcplatanias.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΩΛΗΣ