Η περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργάνωσε μια εκδήλωση για τον Χρήστο Πανόπουλο με σκοπό να τον τιμήσουν για την προσφορά του στην ομάδα της Ξάνθης, αλλα και της ευρύτερης περιοχής της χώρας, δίνοντας το μήνυμα πως η Θράκη θα πρέπει να αποκτήσει την δική της ομάδα.

O κ.Πανόπουλος μίλησε στον απεσταλμένο της ΕΡΑσπορ, Τάσο Αντωνίνη τόσο για την εκδήλωση, όσο και για την Ξάνθη και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

Θεωρώ ότι ήταν μεγάλη τιμή αυτή η εκδήλωση για μένα. Η συγκίνηση είναι κάτι το ανθρώπινο και στο τέλος υπάρχει μια αναγνώριση και από τον απλό κόσμο, πέρα από τους επισήμους, για αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και εμένα στο μυαλό μου δεν είναι μόνο η Ξάνθη αλλά η Θράκη γενικότερα. Δεν ξέρω αν έκλεισε ένας κύκλος ή άνοιξε ένας νέος. Η πόρτα είναι μισάνοιχτη. Μπορείς να μπεις, μπορείς και να βγεις. Με τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο αυτή η ομάδα, που είναι πυλώνας στην Ακριτική περιοχή, μπορεί να φτιάξει βλέψεις για Ευρώπη, αλλά θα είναι μεγάλη επιτυχία αν η ομάδα μέσα από αυτές τις καταστάσεις μπορέσει να σταδιοδρομήσει σωστά στην SuperLeague. Πριν από μερικούς μήνες πίστευα πως η SuperLeague διαλύεται. Τον τελευταίο καιρό γίνονται προσπάθειες από πολιτεία όπως και την FIFA και την UEFA αλλά και από όλες τις ομάδες. Οι μεγάλοι δεν θα συναινέσουν στην ανακατανομή των εσόδων για ένα πρωτάθλημα με μη εξαρτώμενες ομάδες.

ΞΑΝΘΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ:ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΝΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ