Οι εξελίξεις στην ακριτική Ξάνθη «τρέχουν», μετά την ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών και την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Αύριο στις 2 μ.μ. είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει ο ως σήμερα μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος. Ο ίδιος δύο ώρες αργότερα έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί το προπονητήριο της ομάδας, όπου θα μιλήσει και ενδεχομένως θα αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας.

Στην συνέντευξη Τύπου ο κ. Πανόπουλος θα ανακοινώσει πιθανότατα την αποχώρησή του από τα κοινά της ομάδας και μάλλον θα ανακοινώσει τους διαδόχους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανότεροι νέοι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Ξάνθη είναι οι επιχειρηματίες Γιώργος και Χρήστος Μπίσκας, καταγόμενοι από την Βέροια και ιδιοκτήτες αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα πάνω με τις ίδιες πληροφορίες, οι νέοι ιδιοκτήτες θα επιλέξουν και το νέο τεχνικό της ομάδας που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Παράσχο και θα αναλάβει άμεσα καθήκοντα. Επίσης αναφέρεται και το όνομα του ποδοσφαιριστής Στέλιου Μαλεζά, ως υποψηφίου να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αποχωρώντας ταυτόχρονα από την ποδοσφαιρική δράση.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ