Στην ΕΡΑσπορ και την εκπομπή Το Τρίτο Μάτι με τους Γιώργο Μυρισκλάβο και Φώτη Παρόλα, μίλησε ο Ηλίας Κώτσιος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Απόλλων-ΟΦΗ (18/1), αλλά και για την πορεία της ομάδας του Ηρακλείου για την χρονιά που διανύουμε

Ο Ηλίας Κώτσιος μίλησε για τον τραυματισμό του:

Ήταν μια σύγκρουση στον αέρα, δεν θυμάμαι και πολλά, αλλά την είδα στο βίντεο. Μάλλον έχασα τις αισθήσεις μου στον αέρα και έπεσα με το κεφάλι στο έδαφος και γρήγορα πήγα στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Για τον ΟΦΗ φέτος:

Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και ο στόχος είναι να βρίσκεται στην Α’ εθνική, όμως γίνεται μια καινούρια προσπάθεια από ανθρώπους οι οποίοι βάζουν τα χρήματά τους. Χρειάζεται πολύ υπομονή, να δημιουργηθεί μια ομάδα καλή, ώστε να μπορέσει να πετύχει τον στόχο. Έχουμε καλή ομάδα που θα παλέψει για αυτόν τον στόχο. Δεν είμαστε το απόλυτο φαβορί, αλλά έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια και στην Α’ εθνική και στην Β’. Είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, το οποίο στηρίζεται κυρίως στην δύναμη λόγω τον κακών αγωνιστικών χώρων. Μετράει πρώτα το πάθος, η δύναμη και, η διάθεση. Το τελευταίο το είχαμε χάσει, όμως από εδώ και πέρα θα είμαστε καλοί και σε αυτό.

Mε ανάρτησή του στο facebook ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν οι οπαδοί και ζήτησε την στήριξή τους στα επόμενα παιχνίδια.

 

Επιμέλεια: Μιχάλης Χατζάκης