Σε μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση προχωρά η Δημόσια Ραδιοφωνία. Η ΕΡΤ ολοκλήρωσε μία καινοτόμο συφωνία με το ραδιόφωνο του ΡΙΚ για τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Μελλοντικά αναμένονται επιπλέον συνεργασίες για μεταδόσεις αγώνων είτε του ελληνικού πρωταθλήματος στην Κύπρο, είτε του κυρπιακού πρωταθλήματος στην Ελλάδα καθώς και εκπομπών.

Τα χέρια έδωσαν σήμερα ο Πρόεδρος του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος και ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής για κοινές ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

riktritoΣυγκεκριμένα, η συμφωνία των δύο προέδρων προνοεί όπως το ΡΙΚ να έχει δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων του Ελληνικού πρωταθλήματος της Super League από το τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε σήμερα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή όπου και παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΡΙΚ με αντιπροσωπεία προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για μια ευρύτερη συνεργασία των δύο κρατικών καναλιών. eraSPOR_LOGO

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή  με τη μετάδοση του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και θα συνεχίσει κάθε Σαββατοκύριακο με ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές μεταδόσεις.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)