Αρχής γενομένης από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, τα τρία πουλάκια θα… κελαηδούν στην συχνότητα της ΕΡΑσπορ και τους 101,8. Οι Έλενα Αλεβίζου, Έλενα Μπουζαλά και Γιώργος Πίκουλας ευελπιστούν να δώσουν μια διαφορετική ματιά στα (αθλητικά 😉 δρώμενα. Οπλισμένοι με ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άλλα πολλά υπόσχονται ένα πρωινό, αν μη τι άλλο, διαφορετικό από τα άλλα.

Ακολουθείστε το… πέταγμα τους με ειδήσεις αθλητικές, διεθνείς, lifestyle και λίγο πιο… juicy! Η τριάδα των παραγωγών της εκπομπής υπόσχονται να βολιδοσκοπούν την επικαιρότητα με άφθονο χιούμορ (έτσι νομίζουν τουλάχιστον).

14536530_10210821557756113_1495234202_oΗ Έλενα Αλεβίζου, το πρώτο πουλάκι προσφέρει συχνά πυκνά μέσα από τις συχνότητες του Α’ Προγράμματος τις διεθνείς ειδήσεις. Η Έλενα Μπουζαλά, το δεύτερο πουλάκι, εργάζεται στο αθλητικό τμήμα της τηλεόρασης της ΕΡΤ, ενώ ο Γιώργος Πίκουλας το τελευταίο (και καταϊδρωμένο) πουλάκι, μπορεί να προέρχεται από το πολιτικό ρεπορτάζ, αλλά τα αθλητικά είναι στο (ερυθρόλευκο) αίμα του.

Στην εκπομπή σχεδιάζουν (κι εύχονται να τους βγει) να έχουν καλή μουσική, νέα από τον κινηματογράφο, το θέατρο, προτάσεις για έξοδο, μόδα, μυστικά συνταγών και ιδέες για γλυκά, κουτσομπολιά, γυμναστική, celebrities και sex symbols. Κανονικό πρωινάδικο δηλαδή!

«Τρία πουλάκια κάθονται»… κάθε Παρασκευή 9-12 το πρωί στην ΕΡΑσπορ!

Ηλίας Αποστολόπουλος