Μία ακόμη Δευτέρα η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» κράτησε συντροφιά στους ακροατές της ΕΡΑσπορ 101,8 με έναν καλεσμένο έκπληξη. Αυτή τη φόρα μέσα από τις συχνότητες του δημόσιου αθλητικού ραδιοφώνου απολαύσανε έναν ξεχωριστό καλλιτέχνη που λατρεύτηκε και αγαπιέται δεκαετίες τώρα, μέσα από τις επιτυχίες που ερμήνευσε. Ο λόγος για το μεγάλο Λευτέρη Πανταζή.

Με αστείρευτο χιούμορ, γεμάτος ενέργεια, αλλά και την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό που τον διακρίνουν, στοιχεία που τον διατήρησαν στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια, προκάλεσε «ταραχή» το στούντιο της ΕΡΑσπορ, καθώς ερμήνευσε ζωντανά, με τη βοήθεια μια μικρής ορχήστρας, μεγάλες επιτυχίες του.

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν ξέχασε τις Ποντιακές ρίζες του και τιμώντας την καταγωγή του ερνημεύοντας παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια.

Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, σε αθλητικό ραδιόφωνο η συζήτηση δεν μπορούσε να ξεφύγει από το ποδόσφαιρο. Αποκάλυψε πως διέθετε ταλέντο, εκτός από το τραγούδι, και στο ποδόσφαιρο, καθώς στα εφηβικά του χρόνια έπαιζε στην ομάδα της Προοδευτικής και είχε προπονητή τον παππού Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος όπως δήλωσε ο Λ. Πανταζής του έλεγε σε κάθε προπόνηση: «Λευτέρη ή ξενύχτι ή το ποδόσφαιρο» και εγώ του απαντούσα «μα κόουτς θέλω να τραγουδάω. Έτσι πήρα μία μεγάλη απόφαση».

Ακόμη, μίλησε και για τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη τον Πανιώνιο (διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας για έξι χρόνια), χωρίς να παραλήψει να πει πως συμπαθεί όλες τις ομάδες που εκφράζουν τις χαμένες και αλησμόνητες πατρίδες. Αρχικά, εξέφρασε την ανησυχία του για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Παρακολουθώ την ομάδα και πραγματικά λυπάμαι να βλέπω μια τόσο ιστορική ομάδα να βρίσκεται σε τόσο κακή οικονομική κατάσταση αν και τα παιδιά κάνουν πολύ καλή προσπάθεια και ο Ζαμάνης και ο Δάρας».

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ