Ο Δημήτρης Μούτας μίλησε στην ΕΡΑσπορ, στον Δημήτρη Μαλισιώβα, για την Γερμανία και το μέλλον του στους πάγκους.

Ο Δημήτρης Μούτας έχει πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Γερμανίας και μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την πορεία των πάντσερ στο EURO, χρίζοντας την ομάδα του Λεβ φαβορί.

«Ένας προπονητής, που έχει πάρει τόσους τίτλους, σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς. Του βγήκε το σύστημα με τον Γκέτσε ως ψευτοεννιάρι και τώρα, στα νοκ άουτ, ήθελε το γρήγορο γκολ. Έτσι, επέλεξε τους Γκόμεζ και Ντράξλερ, κάτι που απέδωσε τα αναμενόμενα. Από τη στιγμή που η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εξ’ ορισμού από τα φαβορί. Η μοναδική ομάδα, που μπορεί να την αντιμετωπίσει είναι ο εφιάλτης της: η Ιταλία. Μόνο αυτή φοβούνται οι Γερμανοί», τόνισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Η προηγούμενη σεζόν τον βρήκε δίπλα στον Σβαρτς στην Ζάντχαουζεν στη δεύτερη κατηγορία. Η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη και ο Σβαρτς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Νυρεμβέργης, την οποία ανέλαβε. Σύντομα θα έρθει η στιγμή που και ο Μούτας θα χρειαστεί να αποφασίσει το μέλλον του.

«Τις επόμενες ημέρες ή θα βρεθώ δίπλα του ή, αν υπάρξει πρόταση, θα αναλάβω πρώτος προπονητής στην Ζάντχαουζεν. Θα βρεθώ τις επόμενες ημέρες στην Ρόδο, προκειμένου η ΕΠΟ να αναθεωρήσει το δίπλωμα προπονητικής μου και στη συνέχεια θα αποφασίσω για τη νέα σεζόν», ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Μούτας.

Φωτογραφία: eurokinissi/actionimages (Βλάχος Αλέξανδρος)