Το «Θεώρημα της Επτάδας» είναι η μαθηματική θεωρεία που βασίζεται στην ανέλιξη ενός ανθρώπου που γεύτηκε την αποθέωση στον αθλητισμό και την απόλυτη αναγνώριση στη ζωή και την πολιτική.

Τη Δευτέρα (6/7) το βράδυ και για δύο ώρες (22:00 – 24:00), ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού (ΓΓΑ), Γιώργος Μαυρωτάς, θα αναπτύξει αυτό το θεώρημά του, στην εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8 «Κάνε παιγνίδι μόνος σου».

Ουσιαστικά, θα αναλύσει με ένα βιωματικό και με το δικό του ξεχωριστό μυθιστορηματικό τρόπο τις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας καριέρας του εμβληματικού αρχηγού του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) και της εθνικής ομάδας πόλο, καθώς  και του πανεπιστημιακού καθηγητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

«Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της ζωής του» ο ΓΓΑ θα θυμηθεί τα χρόνια του μέσα και έξω από τις πισίνες, τις εναλλαγές συναισθημάτων και τη σημασία της «προπόνησης». Άλλωστε, κατά το παρελθόν έχει τονίσει πως «τα πάντα στη ζωή είναι η προετοιμασία».

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών για τα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα με 511 συμμετοχές στην εθνική ανδρών, είναι έτοιμος «να σκοράρει από όλα τα σημεία του γηπέδου» που θα του δώσει η ΕΡΑσπορ 101,8 και μέσω μικροφώνου να δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς ήταν ο πρώτος Έλληνας υδατοσφαιριστής που έπαιξε στη Μεικτή Κόσμου, ενώ μεταξύ άλλων έχει λάβει μέρος σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2010, ο δημοσιογράφος, Κώστας Γιαννακίδης, είχε γράψει ότι «αν ο Μαυρωτάς έγραφε την αθλητική του αυτοβιογραφία, οι σύλλογοι του υγρού στίβου θα έπρεπε να την τυπώσουν επάνω στο δάπεδο της πισίνας».

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου», η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, στιχουργοί, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές και πολιτικοί έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ